ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktopИгротека

igroteka-forza

Игротеката се наоѓа до кафе барот ФОРЦА, со обезбедена грижа за децата во од 17:00 – 22:00 часот во летниот период. Игротеката е погодна за деца од 2 до 12 години и располага со балон за скокање, лулашки, куќичка за играње, лизгалка, занимална за помали деца со табла за цртање и играчки.

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version