ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktopКетеринг

ketering

Во рамки на тапас барот се подготвуваат тапаси, канапеи, сендвичи и тостови за гостите, за забавите кои се одржуваат во кафе барот. Исто така постои можност за подготовка на храната за забава и објект по Ваш избор.

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version