ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktop

Потврда за вашата резервација ќе добиете најдоцна за 24 часа. За резервации за тековниот ден, резервирајте на телефон: 30 60 333 / 1 | 071 334343

За организација на турнири, изнајмување на спортски објекти и одржување на разни спортски или останати настани резервирајте некој од нашите терени:

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version