ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktopОдбојкарска школа

АКАДЕМИЈА ЗА ОДБОЈКА ФОРЦА е одбојкарска за девојчиња на возраст од 7 до 14 години.

  • спортување, дружење и играње во Форца!
  • квалификувани тренери и најдобрите македонски одбојкарки од шампионот Форца Волеј
  • програма адаптирана по возрасни групи
  • тренинзи секој ден од понеделник до сабота

За повеќе информации поврзани со школата, тренинзите и групите, контактирајте не` на 02 30 91 200 или директно информирајте се од одговорниот тренер и координатор на школата - Емилија Терзиевска 071241045

http://www.forza.com.mk/academy/

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version