ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktopФудбалско игралиште на вештачка трева

Фудбалско игралиште на вештачка трева, достапно во секое време од годината

  • 5 месеци затворено со балон со димензии 40м*25м*10м, најголем балон во Скопје, со ситем за греење
  • 7 месец отворено игралиште со димензии 40м*20м + дополнителни 5 метри од страничната аут линија за загревање пред и за време на натпреварот.

Спецификации:

  • На фудбалското игралиште е поставена комплетно нова, најквалитетна вештачка трева Edel Soccer Future DS 2010 за потребите на клиентите.
  • Edel Soccer Future DS е водечки производ на пазарот на подлоги за фудбалски игралишта. Со новата технологија теренот го задржува иститот квалитет како во моментот кога е поставена. Секое влакно на тревата е зацврстено од двете страни, со што теренот е истовремено и високоеластичен и отпорен на лизгање.
  • Овој систем ги задоволува стандардите за одржување на врвни спортски натпревари и е одличен за рекреативна употреба.

За користење на термините на фудбалското игралиште, клиентите може да ги користат гардеробите кои се наоѓаат во спортската сала:

  • 2 гардероби со капацитет за 30 лица со сопствени шкафичиња и клучеви, 2 WC, 6 туш кабини со течен сапун и топла вода 24/7.
  • VIP гардероба за судии со сопствена туш кабина.

Можност за изнајмување терени за спорт од правни и физички лица и закуп на терените на годишно ниво или еднократно по потреба.

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version