ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktopОдбојкарско игралиште на песок

Одбојкарско игралиште на песок се наоѓа веднаш до летната тераса на кафе бар Форца и работи во летниот период од 01 мај до 15 октомври.

Спецификации:

  • Игралиштето е со димензии 16м*8м (официјални натпреварувачки стандарди) на бел песок, класа АА и мрежа со можност за подесување на висината според барањето на клиентите.

Можност за изнајмување терени за спорт од правни и физички лица и закуп на терените на годишно ниво или еднократно по потреба.

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version