ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktopСпортска сала

Мултифункционална спортска сала со можност за спортување на 30-40 лица одеднаш, повеќенаменска за различни спортови кои може да се одржуваат во исто време на одвоени игралишта за фудбал, баскет, одбојка, и пинг-понг.

Можност за спортување во секој период од годината со ситем за греење во зима и систем за вентилација во лето.

Спецификации:

  • Паркет од дабово дрво, АА класа, обележано за повеќе спортови.
  • Одржување и чистење на подлогата се прави по секој одржан термин во салата.
  • 2 гардероби со капацитет за 30 лица со сопствени шкафичиња и клучеви, 2 WC, 6 туш кабини со течен сапун и топла вода 24/7.
  • VIP гардероба за судии со сопствена туш кабина.
  • Трибински простор со капацитет за 500 лица
  • Повеќенаменски семафор за следење на резлутат за првенствени натпревари во футсал, кошарка, ракомет, одбојка.

Можност за изнајмување терени за спорт од правни и физички лица и закуп на терените на годишно ниво или еднократно по потреба.

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version