ФОРЦА - Спортски центар

Switch to desktopТениски терени

2 тениски игралишта достапни во секое време од годината

  • 5 месеци затворено со балон со димензии 36м*36м*10м, со ситем за греење
  • 7 месец отворени игралишта.

Спецификации:

  • Игралиштето е со димензии 16м*8м (официјални натпреварувачки стандарди) на бел песок, класа АА и мрежа со можност за подесување на висината според барањето на клиентите.
  • За користење на термините на тениските игралишта, клиентите може да ги користат гардеробите кои се наоѓаат во спортската сала:
  • 2 гардероби со капацитет за 30 лица со сопствени шкафичиња и клучеви, 2 WC, 6 туш кабини со течен сапун и топла вода 24/7.
  • VIP гардероба за судии со сопствена туш кабина.

Можност за изнајмување терени за спорт од правни и физички лица и закуп на терените на годишно ниво или еднократно по потреба.

Copyright by Forza 2011. All rights reserved. Developed by ProInformatics.com

Top Desktop version